Studio Emanuel - Om oss


Studio Emanuel består av Jarl Furingsten och Simon Väderklint och är en Musik & Ljudboks-studio. Både Jarl och Simon har jobbat individuellt med ljud och musikproduktion, men sedan hösten 2014 arbetar vi tillsammans för att kunna erbjuda större kompetens.


Jarl Furingsten  Har som gitarrist spelat med flera större band och artister i både Sverige och USA. Huvudansvarar för musikproduktion (exempelvis arrangering, produktion och inspelning) men även korrekturlyssning av ljudböcker.  Stort hjärta för pop, indie och starka melodier.  Utbildad på bland annat Musicians Institute i Los Angeles och på Örebro Universitet.   Kontaktuppgifter:  E-post: jalle@studioemanuel.se Tel. 073 - 811 23 37

Jarl Furingsten

Har som gitarrist spelat med flera större band och artister i både Sverige och USA. Huvudansvarar för musikproduktion (exempelvis arrangering, produktion och inspelning) men även korrekturlyssning av ljudböcker.

Stort hjärta för pop, indie och starka melodier.

Utbildad på bland annat Musicians Institute i Los Angeles och på Örebro Universitet.

Kontaktuppgifter:
E-post: jalle@studioemanuel.se
Tel. 073 - 811 23 37

Simon Väderklint  Är grundare av Studio Emanuel och är ljudboks-ansvarig. Simon är också den som mixar och mastrar all musik som kommer ifrån Studio Emanuel.   Har en stor passion för ljudböcker, och har jobbat med det sedan 2004.   Har även en examen ifrån Örebro Universitet (Konstnärlig högskole-examen) i Musikproduktion.    Kontaktuppgifter:  E-post: simon@studioemanuel.se Tel. 070 - 830 85 85

Simon Väderklint

Är grundare av Studio Emanuel och är ljudboks-ansvarig. Simon är också den som mixar och mastrar all musik som kommer ifrån Studio Emanuel.


Har en stor passion för ljudböcker, och har jobbat med det sedan 2004. 

Har även en examen ifrån Örebro Universitet (Konstnärlig högskole-examen) i Musikproduktion. 

Kontaktuppgifter:
E-post: simon@studioemanuel.se
Tel. 070 - 830 85 85