Jobba med oss!


I vår verksamhet söker vi ständigt nya talanger som är duktiga på att sjunga, skriva musik eller på att läsa in böcker.


Just nu söker vi manliga demo-sångare som är bekväma med att sjunga låtar inom pop/rock/edm-genren. Vi söker i första hand personer som är över 16 år gamla.


Hur blir man då en av våra demosångare?

1. Jo, för det första vill vi ju höra när du sjunger såklart! I det första steget så gör du en inspelning där du sjunger en utav låtarna nedan. I Spotifylistan finns låtarna med redan inspelad sång som du gärna får utgå från vad gäller frasering och röstsound.

Helst spelar du in demo:n med en mikrofon kopplad in i datorn, men det är också okej att sjunga in i mobilen. Antingen så använder du dig av karaoke-bakgrunderna nedan eller så sjunger du det helt A capella. Den färdiga inspelningen (helst i mp3-format) skickar du tillsammans med en kort beskrivning av dig själv till: info@studioemanuel.se.

2. Gilla vår Facebooksida.

3. Om vi gillar det vi hör kommer vi att kontakta dig för att göra ett sångprov på plats här hos oss i studion. Då får vi chansen att lära känna varandra lite mer och det finns också möjligheter för dig att ställa frågor.

Vi kommer att lyssna på alla inspelningar som skickats in och ger besked även till dom personer som vi inte denna gång tar vidare till sångprov med en kort motivering.

Rekryteringsprocessen pågår fram till den 15/6.

Välkommen med ditt bidrag!


Sångprov - karaoke-bakgrunder

Om ni vill spela in låten i en DAW (ex. Garageband, Logic, Cubase etc.) kan det vara smidigast att ladda ner bakgrunden som en .mp3-fil.
Det gör ni i så fall här::

Shape of You

Can't Stop The Feeling